pátek 22. února 2013

Postýlka MiMi je k zapůjčení také v Hostivici u Prahy

Síť půjčoven První postýlky MiMi se opět rozrostla. Nové kontaktní místo v Hostivici u Prahy slouží zejména zájemcům o zapůjčení postýlky z Prahy a z okolních míst ve Středočeském kraji. Postýlku MiMi nabízí v Hostivici společnost Mláďátko.cz, která pronajímá i další praktické potřeby pro péči o novorozená miminka.

 „Evidujeme neustálý nárůst zájmu o pronájem postýlky, kterou si od ostrého startu půjčovny v loňském roce zapůjčilo 650 rodičů, další mají zájemci zarezervované. Věříme, že nové zápůjční místo vyjde vstříc početným klientům z Prahy a okolí,“ uvedla Romana Loumová, manažerka projektu První postýlka MiMi ze společnosti LINET.
Půjčovnu speciálních novorozeneckých postýlek MiMi provozuje společnost LINET. V Česku jde o zcela ojedinělou službu. Nabízí profesionální postýlku, kterou zdravotníci používají pro péči o novorozence v porodnicích. Nyní si ji mohou čeští rodiče zapůjčit i na doma. Hlavní výhodou postýlky MiMi je garance bezpečí miminka, ale i méně námahy pro matku v náročném období šestinedělí. Postýlka je stabilní, nehrozí pád nebo jiný úraz novorozence. Náklon postýlky pomáhá jako prevence při ublinkávání nebo při zhoršené průchodnosti dýchacích cest při nemoci. Postýlka je plně kompatibilní s monitorem dechu a dalšími doplňky vhodnými pro rozvoj dítěte v tomto věku (například kolotoč nebo hrazda nad postýlku).

Více informací naleznete na:
www.prvnipostylka.cz
www.mladatko.cz
www.facebook.com/PrvniPostylkaMimi

Žádné komentáře:

Okomentovat