pátek 1. února 2013

Tři holčičky v MiMi

V loňském roce se do rodiny ze severočeského Chomutova narodily 3 holčičky – trojčátka Anička, Barborka a Sandra. Přišly na svět předčasně a dlouhou dobu pobývaly v nemocnici na speciální neonatologické jednotce. Postýlky MiMi byla pro jejich maminku Annu při návratu domů výborným řešením.

Holčičky v nich strávily několik měsíců a odrůstaly z nich postupně. Fotografie je z podzimu, když už se do MiMi nevešla Anička, Barborce a Sandře se v nich ale spinkalo náramně. A jak viděla jejich přínos maminka Anna? „Postýlky nám stále velice pomáhají při péči o holčičky, oceňujeme hlavně kompaktnost a mobilitu,“ napsala nám.


Každá pomoc je v péči o tři novorozence velmi žádoucí. Kromě příbuzných a známých pomohli i cizí lidé, kteří jim poskytli potřeby a oblečení pro miminka. Výraznou podporu získali také rodiče trojčat od města Chomutov, k dispozici mají pečovatelskou službu. Pečovatelky, které se v rodině střídají, pomáhají matce s domácím úklidem, prádlem, vařením, ale také s nákupy a doprovázejí ji k lékaři či při procházkách s dětmi.


Žádné komentáře:

Okomentovat