pátek 22. března 2013

Postýlka nám moc pomohla

Maminka Ludmila se s námi při vrácení postýlky MiMi podělila o svoje zkušenosti. Jsme rádi, že postýlky dobře posloužila a budeme se těšit, že si jí třeba v budoucnosti vyzkouší také bráška nebo sestřička malé Žofinky!

Postýlku MiMi jsme měli pronajatou od konce října loňského roku. Když naší Žofince byly 4 měsíce, museli jsme ji již vrátit, protože se už do postýlky skoro nevešla – měla 63 cm. Nezbylo nám tedy nic jiného než se s těžkým srdcem s postýlkou rozloučit.


Chtěla bych poděkovat za pronájem postýlky, opravdu nám moc pomohla. Zvláště v prvních měsících, kdy jsme ještě nebyli příliš zruční a pořádně jsme nevěděli, co s miminkem dělat a jak v určitých chvílích reagovat. Zvykli jsme si na to, že si miminko můžeme vozit stále s sebou kamkoliv se v bytě přesuneme do koupelny, kuchyně, ložnice obýváku, teď budeme za postýlku těžko hledat náhradu, ale bohužel nadešel čas, aby posloužila zase někomu jinému.

Pokud se nám v budoucnu poštěstí a přivedeme na svět další miminko, tak se na Vás zase rádi obrátíme, zatím Vás budeme alespoň doporučovat svým přátelům.



Žádné komentáře:

Okomentovat