pátek 8. března 2013

Prostěradlo a dekorace

Další Váš dotaz směřoval k povlečení matrace, která je součástí postýlky MiMi. My odpověď doplňujeme tipy, jak postýlku nazdobit, aby se Vám a hlavně miminku líbila. Pokud budete mít další nápady a rady, jaké dekorace a vychytávky na MiMi použít, napiště nám. Rádi s nimi seznámíme ostatní čtenáře!
 
Dotaz: Jaké mohu na postýlku použít prostěradlo a mohu si postýlku vyzdobit po svém?

Odpověď: Na rozměry matrace postýlky (66x37x3 cm) pasují prostěradla do kočárků o velikosti 32x75 cm, které seženete ve větších obchodech (e-shopech) zaměřených na výbavu a potřeby pro miminka. Maminky místo prostěradla často používají také látkové pleny nebo třeba lehké dečky menších rozměrů. Miminka jsou v době, kdy využívají postýlku, často zabaleny ještě v zavinovačkách nebo dečkách, takže na prostěradýlku většinou ani neleží.


Nelinka

Jako výzdobu můžete na postýlku připevnit třeba „kolotoč“ se standardním aretačním upevněním. Kolotoč umisťují rodiče na stranu postýlky nebo za hlavu miminka. Další nazdobení postýlky plyšáčky a dalšími dekoracemi už je jen a jen na Vaší fantazii!
Inspiraci, jaké prostěradýlko a výzdobu použít, můžete nalézt v naší galerii na facebooku.



Stázka


1 komentář:

  1. Nádherné prostěradlo a dekorace. Uvažovala jste někdy ale i o tom, že si pořídíte třeba ochranný potah na matraci ? Všimla jsem si, že máte malé mimčo a občas se nehoda stane, proto se ptám :-) Mne tedy takový potah pomohl převelmi.

    OdpovědětVymazat